Bij Vliegles.info/EFTC BV kunt u vanzelfsprekend een opleiding volgen welke resulteert in een eigen vliegbrevet!

Dit is mogelijk omdat EFTC BV een volledig Rijks/Europees erkend en gecertificeerd opleidingsinstituut is, een zogenaamde ATO (Approved Training Organisation). Wij mogen piloten opleiden van beginner tot beroepsvlieger! Uiteraard gaat er wel wat aan vooraf alvorens u als copiloot op een Boeing mag vliegen.

Indien u echt geïnteresseerd bent raden we u aan om gebruik te maken van de mini-cursus. U krijgt dan 5 uur vliegen en alles afgetekend in uw eigen logboek. Besluit u dan later om verder te gaan telt dit alles gewoon mee voor uw brevet!

De goedgekeurde opleidingen van EFTC BV zijn de volgende:

  • PPL (Private Pilot License) - U mag daarmee optreden als gezagvoerder op vliegtuigen niet zwaarder dan 2000kg in heel Europa en ook daarbuiten op EU geregistreerde vliegtuigen. Tevens biedt dit brevet de mogelijkheid voor uitbreiding voor meermotorige vliegtuigen en het zogenaamde “blindvliegen”.
  • CPL (Commercial Pilot License) - U mag daarmee optreden als gezagvoerder op vliegtuigen niet zwaarder dan 5700kg of als copiloot op zwaardere vliegtuigen (bijv. Boeing, Airbus, mits aan een aantal extra voorwaarden is voldaan) U kunt op dit brevet bijna alle aantekeningen/ratings krijgen.
  • MEP (Multi engine piston rating) - Dit is het brevet welke u de autorisatie geeft om meermotorige vliegtuigen te mogen besturen.
  • IR(ME,SE) - Instrument rating - Het zogenaamde “blindvliegen”. Wij mogen voor deze rating opleiden op zowel een eenmotorig als een tweemotorig vliegtuig.
  • CB-IR (Competency Based Instrument Rating) - Hele mond vol, maar het is een van de varianten van de Instrument rating.
  • EIR (Enroute Instrument Rating) - Met deze rating mag je legaal boven en door de wolken vliegen.
  • FI(A) - De opleiding tot vlieginstructeur mag natuurlijk ook door ons worden gegeven. Dit mogen we doen op eenmotorige en tweemotorige vliegtuigen!
  • FI(IR) - De instructeursopleiding welke een instructeur de bevoegdheid geeft om de IR te mogen geven.

Uiteraard heeft EFTC BV alle vliegtuigen en simulatoren benodigd voor bovenstaande opleidingen in eigen beheer. Indien u geïnteresseerd bent in een van onze opleidingen neemt u dan even contact met ons op per email info@eftc.eu of per telefoon op 050 203 1980

Er zijn geen producten in deze categorie.