Aanbieding
€199,95 €169,95
Excl. BTW: €140,45
Wij vliegen 7 dagen per week!
Model: AL250PL

 Gratis parkeren op de luchthaven,

 Officiële vliegles afgetekend in je logboek (nog geen logboek? Bestel er een mee!),


Wat kun je verwachten van een proefles van vliegles.info / EFTC Eelde Airport Groningen:

 Parkeren

Je kunt natuurlijk bij ons gratis parkeren. Alhoewel je dient te parkeren op P1 of P2 bij de terminal van vliegveld Eelde, krijg je van ons een gratis uitrijkaart. Je hoeft dus bij vertrek niets te betalen bij de slagboom.


 Ontvangst

Je wordt bij ons ontvangen in onze eigen ruime vliegschool pal onder de verkeerstoren van vliegveld Eelde. We beginnen natuurlijk eerst met een lekker kopje koffie van versgemalen bonen of een ander drankje. We leggen dan  onder het genot van de koffie even in het kort het programma uit. Hoe dat er uit zal zien ligt natuurlijk een beetje aan voor welk soort proefles u heeft gekozen. 


 De briefing

De Instructeur van wie u les zal krijgen geeft daarna de zogenaamde “briefing”. Hij zal in een ontspannen sfeer precies uitleggen wat u kunt verwachten van de les en ook de werking van de diverse besturingsorganen uitleggen. Tevens krijgt u nog enige theorie over waarom vliegtuigen vliegen en waar u op moet letten om het meest uit uw les te halen. 


 De simulator

De simulator staat bij ons op de vliegschool. U kunt meteen instappen!


 De vlucht

Waar wilt u heen? Dag of nacht? Mooi weer of tussen de thunderstorms? 


 De landing

Op de simulator mag u dit natuurlijk meteen zelf proberen!


 Na de vlucht

Na de vlucht wordt uw logboek ingevuld (indien gewenst) en nog een nabespreking van de vlucht gedaan met tips waar u eventueel de volgende keer uw voordeel mee kan doen. U kunt na afloop eventueel nog een kop koffie in het gezellige restaurant drinken of iets lekkers eten. Of wilt u het nu in een echt vliegtuig proberen? Ze staan klaar! Indien u ervoor heeft gekozen om de vlucht op te laten nemen krijg u deze direct mee naar huis. 

View details