Aanbieding
€1.199,00 €999,00
Excl. BTW: €825,62
Wij vliegen 7 dagen per week!
Model: FCL5H

Denkt u er aan om zelf te leren vliegen ? Of kent u iemand die overweegt om een vliegopleiding te gaan volgen en die u een cadeau wil geven wat hij nooit meer vergeet ? Dan is dit een bijzonder geschikt pakket voor u. Het pakket beschikt over alles wat u nodig heeft om een betaalbare start te maken met het zelf leren vliegen.

Wat krijgt u allemaal bij aanschaf van dit pakket ?

  • 2 uur op onze hypermoderne simulator
  • 3 uur op onze Cessna 150
  • 5 briefings en debriefings
  • Pilot's logboek
  • Trainingshandboek

In totaal dus 5 afgetekende lessen in uw logboek. Deze lessen mogen volledig mee worden geteld in de totale syllabus van een vliegopleiding!

EFTC/Vliegles.info maakt alleen gebruik van professionele instructeurs. Alle opleidingen en instructeurs zijn volledig goedgekeurd door de Inspectie Leefomgeving en transport. Alle aan EFTC/Vliegles.info verbonden instructeurs hebben een zogenaamd CPL (beroepsbrevet) met een IR (blindvlieg bevoegdheid) en een FI (flight instructor) bevoegdheid.  Deze ervaren instructeurs zijn allen door de wol geverfd en weten als geen ander hoe u het snelst uw doel kunt bereiken op een veilige manier.

De 5 uren kunnen snel of minder snel worden gemaakt, dit kan in overleg met onze planning. Er kan in principe dagelijks worden gevlogen, mits het weer dit toestaat natuurlijk.

Heel veel plezier met uw pakket!

Het EFTC/Vliegles.info team


View details